SUOMENKIELINEN
FRISBEEGOLFOPAS
KAIKENTASOISILLE HARRASTAJILLE!

Kirjassa opetetaan helppotajuisesti niin frisbeegolfin perustekniikat kuin erikoisheitotkin, esitellään välineet ja selitetään erilaisten kiekkojen erot sekä kerrotaan tärkeimmät säännöt. Niille, jotka haluavat kehittyä lajissa pidemmälle, kirjassa on vinkkejä harjoitteluun, heittopituuden kasvattamiseen sekä ammattilaisen neuvoja kilpapelaamiseen. Kovakantinen, 180 sivua.
Katso MYYJÄT

OPI PERUSASIAT, PARANNA PELIÄSI,
KEHITY KILPAILIJANA!

Frisbeegolfkirja sopii kaikille lajia harrastaville. Vasta-alkaja saa hyvät perustiedot erilaisista frisbeegolfin heittotekniikoista ja oppii välttämään pahimmat sudenkuopat. Lajia jo harrastava voi löytää juuri sen puuttuvan palasen, jolla oma peli nousee seuraavalle tasolle ja kokenutkin pelaaja voi hyötyä kilpapelaajille suunnatusta osuudesta, jossa käsitellään mm. pelisuunnitelman tekemistä sekä epäonnistumisten käsittelyä.

Oppia huippupelaajalta

Teknisenä asiantuntijana toimii Suomen kokeneimpiin frisbeegolfammattilaisiin ja ratasuunnittelijoihin lukeutuva Juho Rantalaiho.

Laadukas kuvitus

Heittotekniikat ja säännöt on esitetty havainnollisesti korkealuokkaisin valokuvin.

Kattava perusteos

Kirja tarjoaa tietoa frisbeegolfista mahdollisimman kattavasti tekniikoista ja välineistä aina mentaaliseen peliin asti.

OPPIA HUIPPUPELAAJALTA

Kirjan teknisenä asiantuntijana toimiva Juho Rantalaiho on tunnettu kilpapelaaja, joka on frisbeegolfin lisäksi pelannut SM-tasolla myös ultimatea ja heittänyt pituusheiton Suomen ennätyksen. Rantalaiho on myös arvostettu frisbeegolfratojen suunnittelija.

LAADUKAS KUVITUS

Frisbeegolfkirja sisältää pitkälti toistasataa laadukasta värikuvaa, joiden avulla mm. erilaiset heittotekniikat ja harjoitukset on helppo oppia. Kirjassa on myös kuvia useilta frisbeegolfradoilta ympäri Suomea.

KATTAVA PERUSTEOS

Kirjan tarkoituksena on kertoa frisbeegolfista monipuolisesti. Teoksessa esitellään lajin historiaa, annetaan tietoa välineistä, opetetaan sekä perustekniikat että erikoisheitot, kerrotaan säännöt sekä annetaan vinkkejä niin harjoitteluun kuin kilpapelaamiseenkin.

VASTAUKSIA KYSYMYKSIIN

Frisbeegolfkirjasta löydät vastauksia lukuisiin niin aloittelevaa kuin jo jonkin aikaa pelannuttakin harrastajaa askarruttaviin kysymyksiin. Esimerkiksi näihin:

Millaiset frisbeegolfkiekot sopivat aloittelijalle?

Erilaisia kiekkoja on tarjolla sadoittain, mutta mitkä niistä sopivat harrastuksen juuri aloittaneelle, ja mitkä taas edistyneemmälle pelaajalle?

Miten saan kiekon lentämään suoraan?

Frisbeegolf on hauskaa, mutta kiekko tuntuu jatkuvasti kaartavan vasemmalle. Miten sen saisi lentämään suoraan?

Miten kämmenheitto heitetään?

Joka radalla tulee tilanteita, joissa kiekko pitäisi saada kaartamaan toiseen suuntaan kuin mihin se luontaisesti kaartaa. Opettelemalla kämmenheiton olet aina tilanteen herra.

Miten muovilaadut eroavat toisistaan?

Samasta kiekosta voi olla useita erilaisia versioita. Miten ne eroavat toisistaan ja mitä vaikutuksia muovilaadulla on kiekon ominaisuuksiin?

Miten kannattaisi harjoitella?

Jos lajissa haluaa kehittyä, sitä pitää pelaamisen lisäksi myös treenata. Millaisilla harjoitusmenetelmillä voisi parantaa puttia tai oppia heittämään pidemmälle?

Miten valmistaudun kilpailuihin?

Jossain vaiheessa voi tulla halu mittauttaa oma tasonsa muihin nähden ja osallistua kilpailuihin, vaikka vain viikkokisoihin. Mitä kannattaisi ottaa huomioon ennen kisaa, sen aikana ja sen jälkeen?

OSTA NYT

Frisbeegolf on hauskaa ensimmäisestä heitosta lähtien, mutta vielä enemmän lajista saa irti, kun opettelee oikeat tekniikat, hallitsee välineet ja tuntee säännöt. Hanki fribakirja ja ota iso harppaus eteenpäin!

Frisbeegolfkirjaa on saatavana kaikista hyvin varustetuista kirjakaupoista ja kirjoja myyvistä verkkokaupoista! Alla muutamia linkkejä verkkokauppoihin.

Suomalainen Kirjakauppa
Adlibris
Kansallinen Kirjakauppa
Booky
CDON

TEKIJÄT

Frisbeegolfkirjan tekijöillä on mittava kokemus erilaisista frisbeelajeista.

Kari Toivonen

Kirjan tekstistä, kieliasusta ja valokuvista vastaa turkulainen copywriter ja äänituottaja Kari Toivonen, jolla on pitkä historia frisbeen parissa. Frisbeegolfiin hän tutustui ensimmäisen kerran jo vuonna 1986, vaikka aktiivinen harrastaminen alkoikin vasta vuonna 2005. Kari Toivonen on kirjoittanut frisbeegolfista lukuisia artikkeleja sekä tuottanut muuta sisältöä sekä verkkoon että erilaisiin julkaisuihin.

Juho Rantalaiho

Juho Rantalaiho on turkulainen ultimaten (vuodesta 1999) ja frisbeegolfin (vuodesta 2001) kilpapelaaja, joka kuuluu Euroopan huippuihin molemmissa lajeissa. Hänen meriitteihinsä kuuluvat mm. frisbeenheiton yleismestaruus 2006, ura ultimaten maajoukkueessa, frisbeegolfin SM-hopea 2009 sekä useat USDGC-kisaedustukset. Pituusheiton Suomen ennätys on myös hänen nimissään. Rantalaiho on myös arvostettu frisbeegolfratojen suunnittelija.

Vedu Kettunen

Kokenut ja palkittu AD Veli-Matti ”Vedu” Kettunen on taittanut frisbeegolfkirjan, ottanut merkittävän osan teoksen valokuvista ja vastaa kirjan visuaalisesta ilmeestä. Myös Vedu on harrastanut frisbeelajeja kaukaa historian hämärästä ja frisbeegolfiakin jo vuodesta 2005.